Två Umeåspelare till Årets spelare


Johan Samuelsson och Emelie Wibron har nominerats till Årets spelare i svensk innebandy.

Motiveringen för Samuelssons nominering var följande:

”Johan är en stor orsak till att Dalen har nått den framgång de gjort i serien i år. Johan är en offervillig center som spelar ett modernt centerspel men hög intensitet och en framfusighet som är intressant. Under det senaste året har han dessutom utvecklat sitt fysiska spel kraftigt.”

Motiveringen för Wibrons nominering var följande:
”Emelie har vässat sitt redan fantastiska skott och hon har mognat ytterligare i sitt spel. Tillsammans med sin styrka har hon en oslagbar kombination av fysik, spelförståelse och målfarlighet. Hon är landets klart största offensiva hot från backplats, frågan är hur stort avståndet är till nästa spelare?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *