Tack och bock!

Som Lars redan har informerat och förvarnat om så är bloggens framgångssaga slut i dag – åtminstone för den här säsongen.

Hösten är tyvärr väldigt oklar på flera områden just nu vilket gör att vi inte kan lova er en fortsättning till hösten, men ingen av oss har i alla fall stängt dörren helt för en fortsättning. Vi får se helt enkelt!

***

Jag var faktiskt rätt tveksam till att blogga här först då jag fick frågan i och med att jag redan hade haft bloggen en säsong tidigare med varierat resultat. Då saknade jag rätt ofta motivationen till att skriva och det var lite sådär med uppdateringen.

Men i år har det varit annorlunda. Lars minst sagt enorma driv har smittat av sig till mig och det är med stolthet jag kan konstatera att vi har snittat 4,2 inlägg per dag sedan starten 19 oktober. Spontant känns det som fantasisiffror men det är ett faktum.

Att bloggen dessutom fått mig att krypa i en grisdräkt samtidigt som jag blir bombarderad av skott, att dansa inför flera hundra människor klädd som Snövit, och att sjunga en hyllningssång till Andreas Carlbom är ju bara en skön bonus…

***

Jag vill tacka alla läsare för den här säsongen.
Tack till alla gästbloggare som bidragit med vassa texter och höjt intresse – inte minst under kvartsfinalserien Dalen – Iksu.
Tack till alla fotografer som har bidragit med bilder helt gratis.
Ett extra stort tack till alla ni som kommit fram och berömt oss när vi har varit runt på hallarna i stan, och till er som skrivit väldigt värmande kommentarer i inlägget ”Slutet nära för Innebandybloggen”. Det värmer!

Sedan vill jag tacka alla spelare och ledare för den (i 99 fall av 100) väldigt trevliga attityd som ni har till oss då vi ringer eller intervjuer er på hallarna. Det är av någon anledning alltid lättjobbat med ”innebandyfolk”.

Nu återstår bara att önska er en riktigt skön vår och sommar, och jag hoppas att vi ses igen till hösten!

2 kommentarer

  1. Tack, för allt och skön vår och sommar önskas er också. Hoppas verkligen att ni återkommer till hösten, om inte lycka till med vad ni än tar er för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *