Granlo – som Team Finland i mästarna

Bloggen höll på att utsättas för ett riktigt antiklimax under dagens match mellan Team Thorengruppen och Granlo. I mina ögon var nämligen bloggkollega Jakob Arvidsson bäst på planen i drygt 50 minuter. Jacke showade och skapade mängder med chanser för både sig själv och medspelarna. Dock gjorde han ett jättemisstag då han tappade boll och joggade bakom John Lundberg till matchavgörande 6-8-målet. Men fram till dess var han nog bäst på plan.

Annars var det flera viktiga spelare borta. Andreas Carlbom var sjuk och spelade inte matchen, gästerna hade borta Kamerer och Patrik Svensson.

Matchen inleddes genom fint samspel mellan Mats Jonsson och Jocke Lundberg. Lundberg var inledningsvis en av de bästa spelarna i hemmalaget, men försvann rätt mycket efter den första perioden.

Matchen svängde fram och tillbaka flera gånger. Thoren hade 3-1 i inledningen av andra, men tappade till 3-5 på sju minuter. Efter det började Thoren att ta igen och Jocke Lundberg visade vägen med en underbar straff.

Men den här gången ville det sig inte. Granlo var det starkaste laget och jag får lite känslan av Team Finland som i Mästarna-filmen då jag ser Granlos uppförande och auro på och brevid planen.

Lasse Lundberg showade ordentligt och ska helt klart hyllas.