Nerver, Rydfjäll och Dalabesök


Iksu hade en hård helg nere i södra Sverige. Först förlust mot Pixbo Wallenstam under lördagen och sedan bara 5-0-seger mot Jönköping under söndagen. Har Iksu fortfarande sommarlov kanske någon tänker, men så är inte fallet. Laget ligger efter i spelet med boll och klubba sett till försäsongen.

– Där har vi en del att jobba på och sedan misstämmer en del i vårt försvarsspel, men det är vi medvetna om. Vi kommer fortsätta spela efter vår spelplan och det kommer säkert kosta oss en del poäng här i början, men det kan det vara värt, säger tränaren Jocke Sjöström.

Frida Eriksson var pigg framåt, Frida Rydfjäll skapade mängder av målchanser under helgen men brände en hel del dessutom. Malin Marklund stod för en positiv insats i målet under helgen och trodde ni att de goda nyheterna slutade där för Iksu – ja, då har ni fel.

Igår gjorde nämligen Victoria Wikström comeback och tränade med laget. Spelmässigt såg det bra ut då hon kastades in i den före detta superkedjan tillsammans med Josefina Eiremo och Martina Söderqvist. Men ännu är det osäkert hur ”Vickan” kommer träna med laget framöver och om hon kan vara med i helgens matcher mot Falun och Kais Mora.

Imorgon genomgår Therese ”Mini” Andersson sitt styrketest och godkänd styrka i baksida lår skulle innebära att laget får en rejäl vitaminboost i form av Mini.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *