Iksu får tillbaka sin stjärna


Foto: Niklas Eklbom/frosting
Iksus rutinerade vänsterforward, Therese ”Mini” Andersson genomförde igår sina styrketester efter den korsbandsskada som hållit henne borta från spel sedan slutet av november ifjol. Nu står det klart att ”Mini” kan börja träna med laget fullt ut och att hon så småningom kan börja spela matcher med laget. Men till helgens matcher mot Falun och Kais Mora finns hon inte med.

– Hon kommer med största sannolikhet inte att spela. Hon sätter gränserna för hur hårt hon kan köra men risken finns att om hon går på för hårt kan knäet börja svälla då det inte är van vid belastningen, säger tränaren Tomas Hugosson-Wallgren.

Iksu förväntar sig att ha med henne då laget reser för bortamatch mot Djurgården den 22 oktober.

– Otroligt skönt för henne, men även för oss att hon är tillbaka fullt ut.

Victoria Wikström har som jag tidigare noterat här på bloggen, börjat träna igen med laget, men bestämmer först ikväll om hon spelar ihelgen. Noterbara dock att det kan komma att bli en chansning från hennes sida – varför får ni se snart här på bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *