Idag kom nyheten vi väntat på…


Efter matchen mellan Umeå City och FC Helsingborg deklarerade jag om Max Wahlgrens möjliga flytt till Kais Mora. Idag blev den bekräftad av klubbens egna hemsida.

-En spelare med spetskompetens i framförallt den offensiva delen och det ska vi dra nytta av. Det kommer givetvis innebära en del arbete i defensiven, men den processen får ta sin lilla tid. Max är väl insatt i vårt sätt att spela och vad jag har för krav på spelarna som är med i laget. Skönt med en spelare som vill komma hem till moderklubben och Max känner i stort sätt alla vilket kommer göra saker och ting lättare. Redan på första träningen i tisdags visade han upp de kvalitéer han besitter, säger Moratränaren Peter Wallin.

Den före detta Dalenspelaren har inte levt upp till förväntningarna i Helsingborg och inte heller fått det förtroendet som han hade hoppats på. Just därför kändes den här flytten tämligen väntad, då en flytt till IBF Falun inte direkt kändes aktuell. Även om jag anser att Max Wahlgren är en kompetent innebandyspelare, och jag gillar ju dessutom folk med lite storhetsvansinne, men i Wahlgrens fall tror jag att lite mer självinsikt hade gjort gott. Han är som sagt bra, men jag tror att han tror att han är bättre än vad han egentligen är.

Det ska bli minst sagt intressant att se hur mycket poäng han kan skrapa ihop om han får spela med till exempelvis Bobby Edberg.

5 kommentarer

  1. Vänta lite nu. Att jag ogillar Max? Måste vara bland det konstigaste jag har hört. Pratade med Max efter Helsingborgsmatchen och har väl öst beröm om hon under hans förra höst. Minns till exempel att jag kallade honom Dalens storstjärna inför någon match, bara som ett exemel. Då ledde han den interna poängligan bland annat. Men att jag skulle ogilla honom kan jag kraftigt dementera.

  2. Lars, ni gör ett jättebra jobb med bloggen med intressanta reportage! Det är så trist att läsa negativa kommentarer från personer som märker ord, och uppenbarligen bara vill klaga. Vissa kommentarer är så onödiga och det finns inget konstruktivt i dem. Ni gör som sagt ett jättebra jobb tycker jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *