Konungens återkomst och derbyfebern


Warberg IC har inte haft någon strålande höst bortsett från skalperna mot Umeålagen i 6-0 mot Dalen och 9-2 mot City från ihelgen. Men det här citatet har säkert väckt känslorna i Varberg.

Mathias ”Bult” Larsson fick frågan (här i tisdagspanelen) om vad han önskade sig i julklapp. Hans svar blev följande:

”En solsemester för hela familjen. Det ska finnas utrymme för total vila, men också bra aktiviteter när lusten faller på. Innebandymässigt så önskar jag att få spela en SM-final till”.

För de som uppskattade det Bult gjorde på planen, däribland jag, så var det minst sagt positiva nyheter som gör att man börjar fundera om det kanske blir en comeback trots allt. Jag menar, både Fischer och Jim Canerstam kom ju tillbaka.

**

Imorgon sker höstens höjdpunkt i innebandy-Umeå. 1200 förköpsbiljetter sålda, det kan helt enkelt bli en folkfest. Jag har just skickat min krönika till redigerarna där jag släpper mina tankar inför matchen. Imorgon bitti kommer en speciell bloggversion av mina tankar med allt som jag tycker ni ska tänka på i matchen och inför.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *