Leffes julklappar

Tanken var egentligen att vi skulle göra något liknande, men det rann ut i sanden på grund av mycket annat så här i juletider. Leif Lundberg, som skriver bloggen ”Innebandyläktarcoachen”, tog dock tag i saken och delade ut några härliga julklappar till ett par elitspelare i staden.

Jag vågar påstå att fler läser våran blogg än Leifs, så därför tar vi helt enkelt och lägger in hans julklappar nedan så att de som missat inlägget kan läsa, begrunda, och kanske t.o.m. riva av ett litet skratt som jag gjorde då jag läste detta!

***

”Hoppas verkligen att alla aktörer inom Umeås innebandy får ordentligt med klappar. Det är dom värda och vad vore livet under den mörka årstiden utan innebandy.  Jag har inte råd med så många klappar men delar ut några i alla fall till gårdagens derbykombatanter.. En del tycker kanske att det mera liknar smällkarameller men det bjuder jag på i så fall.”

 

UMEÅ CITY

En mindre mössa till Simon Brändström så att han lättare kan orientera sig i vardagen och spara energin till målvaktsjobbet.

En stor dunk skoterbränsle till Stefan Lindberg så att han kan bibehålla energinivån även efter jul.

Ett dussin svettband till Peter Larsson, mannen som gett Arbetsmoralen ett ansikte.

En slickepinne till Albin Andersson så att han ska leva kvar i sin naiva tro att innebandy är enkelt.

Tre nya blåställ till Putte Eklund. Han måste ha nött ut minst tre under hösten i sitt eviga tjat om att ta jobbet.

IBK DALEN

Ett smilband eller två till Robin Nilsberth för att påminna om att innebandy främst är en lek.

En laserpekare till Christian Hjort för att lättare kunna träffa målet. Dock inte en sån där farlig en, vi får tänka på målvakterna också.

En sexpack tjeckiskt till Milan Tomasik. Är man rundare under fötterna så kan man vända snabbare.

En hederlig svart tavla och några kritor till Ulf Hallstensson. Nu gäller back-to-basic när det gäller taktikgenomgångar.

En..ääh ett… ääh.. till Johan Samuelsson…ääh. Nää, det är som vanligt. Omöjligt att hitta på nåt till en som redan har allt.

 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *