Olyckan framme för ”Råde”

Umeå Citys forward Kristoffer Rådström missar lagets ödesdigra säsongsavslutning. Detta på grund av att han slitit upp sin efterhängsna skada i baksida lår under ett träningspass. Därmed stannar den Täfteå-fostrade forwardens skadeförföljda säsong med blott tio matcher.

Totalt har ”Råde” gjort 29 SSL-matcher sedan han anslöt till City från Sandåkerns SK. På dessa har han producerat sex mål och två assist.

Tråkigt när skador förföljer spelare. Den här typen av skador tycks vara den värsta att bli av med. Nu är det färdigspelat för ”Råde” den här säsongen och han får istället sikta in sig på nästa. Var han spelar då känns rätt ovisst. Äventyret i City har nog inte riktigt blivit som han tänkt sig och om det blir så att polarna i Sandåkern spelar i samma serie kanske han väljer att gå dit?

2 kommentarer

  1. Täfteåfostrad, Kristoffer Rådström är Sävar produkt. Han spelade i Sävar och tränades av sin far bl.a innan han gick till Täfteå. Att sedan Umeå City skriver Täfteå som moderklubb är beklagligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *