NHL-spelare klara för Allstarmatchen


Ja, jag gick ju ut och var kaxig då Jacke presenterade Höken och utlovade att mina wildcards skulle slå högre än hans. Och nu är det så att NHL-spelarna David Rundblad (tillhörande Phoenix Coyotes) och Adam Larsson (Draftad som nummer fyra totalt i NHL-draften 2011 och tillhörande New Jersey Devils) har tackat ja till matchen och efterhörande Innebandygalan. Det finns dock ett förhinder som skulle kunna förhindra detta och det är om deras lag skulle gå så långt i Stanley Cup att de inte är i Sverige den 5 maj, men min spontana analys gör gällande att så kommer det mest troligt inte att bli, och därav väljer vi att presentera dem. Båda tillfrågades i veckan och lät riktigt laddade på det hela.

Adam Larsson har inga större innebandymeriter i bagaget, men hans hockeykunnande kan ingen betvivla då det är kanske den största backtalangen Sverige vaskat fram sedan Niklas Lidström, även om nu Erik Karlsson gör det ”helt okej” på andra sidan Atlanten.

David Rundblad är från Lycksele och har säkert medverkat i Duvan Cup och dessutom vistats med sina kompisar från Lycksele i ett korplag som jag inte minns namnet på.

Oerhört kul såklart att få presentera dessa grabbar till matchen och det misstänker jag kommer att locka en hel del nya åskådare till matchen!
Lite oklart om båda ska spela i mitt lag då Jacke blev, ska vi kalla det avundsjuk… Den bjuder han på.

9 kommentarer

  1. Jag vågar utlova att ingen av spelarna kommer att ta ut sig eller riskera någon form av skada. De är helt enkelt där för att visa upp sig och kanske bjuda på någon läcker dribbling eller liknande. Jag har inte tänkt att de ska köra axel mot axel med någon tuffing i sarghörnen eller springa och jaga Erik Nilsson i fem minuter. Ni kan vara lugna, vill Mårts att de ska spela VM så kommer de kunna göra det.

  2. Det låter bra Lars! Men kanske jag behöver få upp tempot på grabbarna, så att jaga den där Nilsson i några minuter kan jag acceptera och jag har hört om en Ketil som ska vara snabb. Har du en plats över för mig i ditt lag? Det blir lite trist med bara ishockey.

  3. lars ta och kolla fakta erik karlson i ottawa senators krossar allt motstånd på backsidan i år i nhl. nog e adam larsson en superbra back men säger bara erik 65 karlsson på sikt är nya lidström. rest my case!!

  4. Haha så du tror att dina apor till spelare kommer locka folk till denna match i denna stad? Hade du varit i inavelsbyn hade de nog kommit en himla massa och tittat!
    Jag menar de tittar ju hellre på en plojträning än en slutspelsmatch!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *