Lindberg tackar för sig på bloggen


Ja, dagen har nu kommit då man kan börja summera vad som hänt under säsongen och börja fundera på framtiden. Jag har blivit erbjuden jobb på annat håll och har idag, efter en tids funderationer, tackat ja till det jobbet som innebär att jag inte längre kommer kunna blogga för Folkbladets räkning. Jag kommer att kliva av bloggen i slutet på maj.

Det är med blandade känslor som jag för fram detta, men ett slut är aldrig ett definitivt slut. Jag tackar för mig och vi får se vad som händer till hösten. Jag har inte lagt några definitiva lock på utan vi ser vart framtiden tar mig helt enkelt. Vad jag definitivt borde kunna lova er är att Folkbladet i någon utsträckning måste ha en innebandyblogg. Vi har märkt av ett helt underbart intresse och har på bara 18 månader blivit Sveriges mest lästa innebandyblogg och det gör mig såklart oerhört glad.

Den här bloggen har gett mig oerhört mycket under den här tiden och det har även öppnat upp för mängder av jobb och roliga resor. Till årets säsong kom vi tillbaka och jag kan ärligt inte svara på hur tankarna går hos de som sitter på besluten eller om jag själv kommer att öppna för en återkomst. Men det ser vi då hösten börjar närma sig. Nu växlar jag upp för de sista tre veckorna här på bloggen och lovar att jag kommer att försöka avsluta på bästa sätt och även släppa en del saker som hänt bakom kulisserna under den här resan, som jag fram tills nu hållit inne med.

Jag vill framföra ett stort tack till er läsare, men även till alla gästbloggare, samarbetsparners och alla som visat sin uppskattning för jobbet man lagt ner. För er som ser det här som en god nyhet håller jag en tumme och hoppas att den personen som efterträder mig kommer att leverera bättre texter, skriva mer, engagera mer och röra om mer i grytan. Tre veckor till – sedan tackar jag för mig.

1 kommentarer

  1. Trist att du ska sluta ….Du har gjort ett sjuhelsikes bra jobb med bloggen och den har varit fantastiskt rolig å följa ….Får hoppas att den lever vidare i någon form
    Bara att önska dig lycka till med dina framtida projekt ….!!!!!. Tack !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *