Det händer grejer i Sävar!

Ett misslyckat kval må då vara. Nu rustar Sävar IBF upp rejält inför nästa säsong.

Robert ”Bumbi” Nordlund har redan aviserat att han tänker fortsätta, och nu står det klart att Olle Eliasson, som under fjolåret fick lämna Umeå City under kontroversiella former, kommer att kliva in vid hans sida.

– Det känns faktiskt som att komma hem igen. Sävar IBF är den förening jag trivts klart bäst i. Det känns enormt inspirerande att ta hand om laget igen tillsammans med Robert, säger Olle Eliasson till klubbens hemsida.

En bild på den nya tränarduon tagen från klubbens hemsida, och nej… jag kunde inte göra den större.

**

Som om inte detta vore nog så återvänder den spelskickliga backen Sandra Johansson till klubben.


Sandra är uppväxt i Sävar och har fostrats där som spelare. Av den anledningen känns det naturligt att hon återvänder. Det som gör det hela onaturligt är att hon är alldeles för bra för att spela i division II. Samtidigt har Iksu en vrickat bra backuppsättning och Dalen har ju en väldigt bred backsida om inte annat – så det är nog det som har hindrat en eventuell värvning till något av våra två elitserielag.

– Det känns naturligtvis kanon att Sandra väljer att vända hem. Vi får inte bara en fantastiskt duktig innebandyspelare utan även en härlig tjej med ett stort Sävarhjärta. Denna värvning skickar dessutom bra signaler på att vi har något på gång i Sävar, säger Robert Nordlund.

1 kommentarer

  1. Kolla Sävars hemsida, dom försöker verkligen!!! En av stans bästa, typ City light. Håller tummarna för Sävars IBF bara av den anledningen. Sandra är klass, skulle tro att det kommer mer. Forza Sävars, Forza Bumbi, Forza Olle!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *