Thorén jagar fem från Dalen

Nu börjar det röra sig lite i ryktesvägen. Kollega Tomas Ruuth skrev i papperstidningen att Team Thorengruppen nu är ute efter fem spelare från IBK Dalen;

Lars-Erik Torp, bröderna Berglund, Kim Lundström och Johan Alm.

– Vi är väl som alla andra lag intresserade av bra spelare. Det vi främst söker är en eller två högerforwards samt en back. Men vi är intresserade av många, inte bara spelare från Umeå, säger Thorengruppens sportchef Janne Lundqvist.

Det är inte förvånande att Thorengruppen är fortsatt offensiva på spelarmarknaden. Inför fjolåret lyckades de värva en hel drös meriterade spelare. Jag tvekar dock på att någon av de här fem skulle välja att gå till Thoren.

Bröderna Berglund har båda ett förflutet i Sandåkern och mellan SSK och Thorén finns en viss konkurrens som gör att det är föga troligt att de vill spela för Thorén MOT Sandåkern.

Lars-Erik Torp ska enligt alla signaler jag har fått flytta hem till Norge. Detta är dock inte helt bekräftat.
Johan Alm spelar på två backpar i Dalen och jag kan inte se varför han skulle vilja trappa ner. Kim Lundström däremot kan jag tänka mig att han vill röra sig. Han skulle kunna få betydligt mer speltid någon annanstans.

Återstår att se vad som händer här alltså. I övrig silly season finns inte så mycket att tillägga. Det lär börja hända alltmer här framöver och vi ska göra vad vi kan för att hänga med i tempot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *