Lindbergs nästa back presenteras

IBK Dalens Sofie Andersson blir nästa back att presenteras i min trupp till lördagens Allstarmatch. Sofie fullbordar därmed damskaran i backuppsättningen som tidigare bestod av Cassandra Edberg och Emelie Wibron.

Andersson har gjort ett bländande slutspel och var även i funderingarna kring en plats i landslagstruppen till World Challenge, där hon var reserv.

Lindbergs motivering:

Sofie Andersson fick ett omnämnandet av U19-förbundskaptenen Thomas Eriksson när hon skrev på för IBK Dalen. ”De förstår inte hur bra back de fått”, sa han då. Nu, efter en säsong i IBK Dalen så är jag beredd att hålla med. Andersson är en mästare defensivt och är trygg och snabbtänkt med bollen. En oerhört stabil back som inte skulle göra bort sig i någon omgivning alls. Jag har en perfekt roll för henne i mitt lag och kommer senare i veckan att berätta hur jag tänkt använda henne.

Övriga backar presenterade i mitt lag:
Robin Nilsberth
Emelie Wibron
Emil Johansson
Cassandra Edberg
Sofie Andersson
(icke ännu presenterad back)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *