Jakobsson om inledningsmatchen

En blogg av Nathalie Jakobsson:
Nu är premiären överstökad. Mycket mäktigt att få gå in sjunga nationalsången (som vi gjorde mycket bra då melodin försvann men vi fortsatte tralla) suga åt sig att det verkligen är VM.

Matchen slutade som ni säkert vet 18-0 till vår fördel. Det var en speciell match med lite lägre tempo än i vanliga fall. Ungern gjorde sitt bästa och gav aldrig upp och humöret var på topp trots att de blev en stor förlust. Het idag var Amanda Öhman med 5 baljor och en assist. Roligt! Efter matchen var det intervjuer på olika håll för olika spelare. Det blir en helt annan sak när det är mycket media runt omkring, så fränt.

När vi hade joggat ned och svalt vaniljmjölken (ja, mjölk som smakade vaniljsås) och resten av återhämtningsmålet bar det av mot hotellet. Väl framme så var det duschen som var prio ett för när det är varmt svettas även tjejer mycket.

Lunchen vi fick var risotto och kyckling, mycket gott. Mat är alltid gott, typ det bästa jag vet. Sen var det vila och sightseeing i Nitra där vi bor. Och nu ska vi käka middag och ha matchgenomgång inför en tuff match mot Schweiz i morgon.

Summa kardemumma, en solig dag, många mål och härlig stämning.

// Nathalie #16

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *