Råkraft och rättskipare klar för Lindbergs lag

Landslagsspelaren Elin Tjärnström blir nästa spelare att kallas in i mitt lag till helgens stekheta drabbning. Forwarden med bakgrund i såväl Örnsköldsvik som Pixbo Wallenstam och numera även Iksu fyller på forwardskvoten som nu börjar närma sig fullbordad.

Tjärnström återvände just från World Challenge där hon bland annat spelade tillsammans med Emelie Lindström och har vant sig vid den omgivningen hon kommer att ha i mitt lag. Nämligen skickliga spelare som kan lägga mackorna på bladet och senare ska Tjärnström trycka in bollarna.

Min grundtanke knorrar lite på att placera Tjärnström i min förstaformation, men riktigt hur jag formerar laget har jag inte bestämt till 100 procent och sedan vill jag ju såklart inte ge Jacke någon insikt i hur vi kommer att spela.

Lindbergs kommentar:

Tjärnström står, som rubriken säger, för råkraft och en överlägsenhet i det fysiska spelet i daminnebandyn. Hon står för en så gott som unik spelstil på damsidan där hon alltid söker närmaste vägen till målet och bryter runt för sitt tunga handledsskott som hon kommer ha stor nytta av även i Allstarmatchen. Det som står klart på förhand är att Tjärnström kommer ha en väldigt klar roll i mitt lag och jag ser henne även i min powerplayuppställning. Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tjärnström till mitt lag. Hon kommer bli en viktig kugge i laget.

Tidigare spelare som presenterats i Lindbergs lag:

Målvakt:

* Ännu inte presenterad

Backar:
Robin Nilsberth
Emelie Wibron
Sofie Andersson
Cassandra Edberg
Emil Johansson
David Rundblad
Adam Larsson


Forwards:

Erik Forsgren
Julia Nordin
Johan Samuelsson
Erik Nilsson
Fredrik Ottosson
Jonas Svahn
Elin Tjärnström
(forward)
(forward)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *