Twitterkändis klar för Allstarmatchen

Sedan några dagar tillbaka står det klart att David Rundblad och Adam Larsson inte hinner hem till Allstarmatchen då båda deras lag (Phoenix Coyotes och New Jersey Devils) är kvar i Stanley Cup-slutspelet. Adam Larsson nätade så sent som inatt och var en av hjältarna i vändningen till 4-1-seger inatt.

Däremot står det klart att en annan hockeystjärna är klar för Allstarmatchen – något som det ryktats om sedan en tid tillbaka. Den före detta Björklövenprofilen, numera hemmahörande i Växjö Lakers i elitserien, Nils Andersson (@nilsandersson) kommer att spela för mitt lag.

Jag ringde upp Andersson idag för att återkoppla rykten till sanning och fick svaret:

– Ja, men helt perfekt. Jag kom just hem efter att ha tränat innebandy i två timmar, säger hockeyesset.

Visst var det en sanning med modifikation, men Nils Andersson – vars syster var en stor innebandytalang i unga år – är tokladdad till spel och var chockad över vår proffsighet.

– Jag fick ett sms där det stod att jag var uttagen till spel i matchen och att det var från Jacke. Det roliga är att min agent heter Jakob också så jag blev chockad att ni rent gick den vägen och skulle skriva kontrakt och saker. Men sen slog det mig att det var Arvidsson, säger Nils Andersson och fortsätter:

– Jag misstänker att jag kommer att vara sämst där, men jag har sett Alle (Hellström) in action och jag tror att jag borde kunna leverera väl på plats och överglänsa honom. Trots det går jag alltid in för att avgöra alla matcher jag spelar och hoppas kunna göra något liknande i helgen, säger Andersson.

Tidigare spelare som presenterats i Lindbergs lag:

Målvakt:
* Ännu inte presenterad

Backar:
Robin Nilsberth
Emelie Wibron
Sofie Andersson
Cassandra Edberg
Emil Johansson
Nils Andersson

Forwards:
Erik Forsgren
Julia Nordin
Johan Samuelsson
Erik Nilsson
Fredrik Ottosson
Jonas Svahn
Elin Tjärnström
(forward)
(forward)

2 kommentarer

  1. Om man ska fortsätta att värva hockeyspelare med förflutet i Björklöven till lagen, kolla om ni kan få in Johan Forsberg, SAIK (3 säsonger i Löven), eller Erik Forssell, SAIK (7 säsonger i Löven) till era lag.
    Det kan bli lite spänning.

    • Erik Forssell är smart och positionerar sig säkert rätt, men jag kan tänka mig att en Labrador uträttar mer med en innebandyklubba än Johan Forsberg. Även om arbetskapaciteten säkerligen lär vara prickfri. Sen lär han konkurrera med Adrian Grande om bäst klädd på kvällen dessutom. Men Forsberg, högst personlig värdering av en grymt bra kille, känns inte som någon som skulle brinna för en sån här sak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *