Ytterligare speed till Lindbergs lag

Det börjar dra ihop sig i Allstarlagen. Det är inte speciellt många spelare kvar att presentera innan trupperna är fullständiga och därför växlar vi upp så ni så tidigt som möjligt ska veta vilka spelare som kommer att delta.

Min nästa spelare att presenteras blir IBK Dalens landslagscenter, Jonas Svahn. Den vindsnabbe kontringsesset fick förfrågan tidigare i veckan och tackade direkt ja till att medverka i årets match.

– Ja, men självklart är jag med. Det där blir grymt, säger Svahn.

Du är nyss hemkommen från EFT i Schweiz, hur gick det där nere?
– Det gick helt okej tycker jag. Det var lite nervöst i den första matchen, men sen tog det sig och gick bättre och bättre under helgen.

Lindbergs kommentar:

Jonas Svahn kommer med sin snabbhet och skicklighet med bollen i fart att bli ett grymt anfallsvapen för mitt lag. Jag har hittat en femma där Svahn agerar navet från centerplatsen som kommer att sprida vild skräck i motståndarlaget, var så säkra. Det känns dessutom som att jag tagit hem segern i momentet i Skills competition i pausen av matchen då jag har både Svahn, Erik Nilsson och Johan Samuelsson i mitt lag. En klassisk helgardering helt enkelt. Nej, Svahn var oerhört enkel att ta ut. En sevärd spelare som Umeåpubliken brukar gilla att titta på – så kommer det även bli på lördag.

Tidigare spelare som presenterats i Lindbergs lag:
Johan Samuelsson
Erik Nilsson
Robin Nilsberth
Emelie Wibron
Sofie Andersson
Cassandra Edberg
Erik Forsgren
David Rundblad
Adam Larsson
Emil Johansson
Julia Nordin
Fredrik Ottosson
Jonas Svahn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *