”Walle” har träffat Warberg

Ingen har undgått IBK Dalens blytunga spelartapp. Nu riskerar klubben att tappa sin fjärde landslagsspelare. Mattias Wallgren har nämligen varit nere i Varberg för att hälsa på hos storklubben.

– Det stämmer bra att jag har varit på besök i Varberg i helgen. Warberg är ju en av de största föreningarna i Sverige och världen, kanske den allra proffsigaste, säger Wallgren till Hallands Nyheter.

Men Wallgren, som har 57 A-landskamper i bagaget, har kontrakt med IBK Dalen så han lär inte bli enkel att lösa ut för Warberg. I så fall krävs nog en rätt rejäl peng.

– Det har ju hänt en del grejer i Dalen och det är klart det påverkar. Men vilken effekt det får det vet jag inte riktigt än, säger Wallgren om det som hänt i klubben på sistone.

Om även ”Walle” går känns det som att det snart inte finns kvar någon luft alls i det lag som relativt nytt spelade SM-final. Märkligt hur det kan bli.
I så fall kan vi definitivt sätta Dr Albans ”10 små moppepojkar” (och ändra texten till fyra små landslagspojkar?) som soundtrack för Dalens silly season.

 

1 kommentarer

  1. Men vad i h-vete!!

    Detta börjar likna ankskit, vad har hänt?????

    Finns det inget klubbhjärta i dagens Dalen?

    Ett par dagar efter SM-finalen var i stort sett alla Storvretas spelare klara för nästa säsong. Nu så har snart alla Dalens nyckelspelare lämnat, var finns skillnaden?

    Jag trodde helt ärligt på ett nytt kapitel i Dalens historia efter denna säsong men nu är det uppenbart att vi får vara glada om vi klarar slutspel nästa år

    Jag blir bara så grymt besviken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *