Dagens/kvällens bevakning

Som ni vet så pågår det nu en hel del ”sista ryck” inför julen. Så är även fallet för mig. Därför kommer bevakningen av matcherna i dag (och matchen imorgon mellan Huddinge och Thorengruppen) att bli lite lidande.
Bloggen kommer helt enkelt att varva ner ikväll och vara ledig över julen!

Men jag ska liverapportera Dalens match åt Sportnu.se så häng med där om inte annat. Den, och förmodligen inte så mycket annat, kommer att bli bloggens sätt att bevaka den matchen.

Vi har även koll på Dalen och Iksus äventyr i dag naturligtvis. Kan dock inte lova någon superbevakning från dessa matcher.

Vi får helt enkelt se vad jag lyckas klämma in innan semestern kallar… (en av oss har ju tydligen redan gått på semester).

 

2 kommentarer

  1. Julklapp nr 9 är en ”High five” till de ledare och föreningar som trots att risken att det drabbar lagets slagkraft ändå tar jobbiga beslut och stänger av spelare som inte sköter sig.

  2. Julklapp nr 10 går till………….. Tyvärr är arga tomten bestulen av Innebandytomten. Några julklappar är redan utdelade. 10e klappen går till alla er som aldrig får rubriker eller erkännanden. Ni som ställer upp lojalt och tränar hela säsongen, som trots lite speltid alltid ger allt och aldrig gnäller när ni får sitta en hel eller del av match. Ni som alltid sätter laget före jaget. Klappen är att ni ska få bli matchhjälte någon gång under vårsäsongen.
    Även arga tomten blir snällare ju närmre julen kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *