Supermatch med tacos

Sticker in ett litet inlägg mitt i min ljuvliga ledighet. Dalen har ju nämligen, tack vare det ”magiska” spelschemat, haft match.

Detta mot ex-jumbon Karlstad som i och med två poäng mot Dalen efter övergav jumboplatsen till Jönköping.

Tjecken Milan Tomasik, tvåmålsskytt i matchen, ordnade Dalens poäng genom att kvittera på 19.59 i den sista perioden. Gästerna lyckades dock inte rida vidare på den vågen i förlängningen (det känns som att det laget som kvitterar i slutet oftast vinner förlängningen) utan det var istället Karlstad som knep extrapinnen.

***

Nog om detta. På lördag väntar nämligen en match som många i den här staden har sett fram emot länge. Dalen vs Granlo.

En match som förövrigt Tomasik missar då han är hemma i Tjeckien på ledighet. På grund av spelschemat kunde han inte ta sig hem på julafton…

Matchen marknadsförs med dunder och bång och det är inte så konstigt med tanke på att det är ett derby (åtminstone nästan ett derby). Dessutom blir detta första gången som Johan Samuelsson och Robin Nilsberth möter sina gamla lagkompisar. Även Anton Samuelsson och John Lehnberg har ett förflutet i Dalen. Daniel Jernberg är en annan som kommer hem.

Det är med andra ord upplagt för innebandyfest. Inte nog med det – man kan dessutom äta sig riktigt mätt på en tacobuffé under matchen om man är sugen på det.
Ett initiativ som bloggen vill hylla då det är mycket underskattat att äta mat pizza på Rapido samtidigt som man ser innebandy.

Tyvärr missar jag den här matchen på grund av fortsatt ledighet på annan ort. Hoppas ni som har möjlighet går och ser den. Min bloggpolare kommer i alla fall dra dit och betygsätta allt från guacamolen till Lehnbergs dragskott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *