Johan Eriksson stängs av

Nås av nyheten att Dalens skarpskytt Johan Eriksson stängs av två matcher efter ett bråk efter att Linköping avgjort i förlängning matchen den 6 januari.

Enligt egen utsago provocerades Eriksson av en motståndare och Dalen-anfallare surnade till och delade ut en knuff. I sin kommentar till sportnu.se medger Eriksson att han gjort fel och att han tycker det känns ”surt att missa matcher”.

Domen verkställs direkt varför han nu missar matchen mot Jönköping i helgen. En match dit Dalen åker på endast drygt två kedjor… kommer bli tufft.

***

I mina ögon ett snedtramp från den disciplinnämnd som tagit beslutet att stänga av Eriksson. Den som sett honom spela vet visserligen att han inte är något vidare snäll på planen, men två (2?!?!) matcher för det där känns extremt tufft i en serie där det bara spelas 30 matcher.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *