Formstarkt RIG malde vidare

RIG Umeå vann i förra omgången en sprakande tillställning mot seriesuveränen FBC Uppsala. I går kväll fortsatte laget sin fina svit genom att besegra Iksu Ungdom med 12-7. Siffrorna vittnar om en relativt jämn match – men i andra perioden var det inget snack om vilket lag som var bäst för kvällen. RIG gjorde nämligen sex kassar i den perioden. I den perioden sköt gästerna dessutom 21 skott på mål vilket inte hör till vanligheterna i den här serien.

Matilda Sjödin, som gjorde fyra kassar mot Uppsala, var uppenbarligen kvar i det där berömda stimmet eftersom att det blev tre nya påsar igår kväll.

Även Kajsa Ek lyckades med konststycket att göra ett hattrick.

I Iksu gjorde Mikaela Palmér och Wilma Hortell två mål var.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *