Nyckelspelare stannar kvar

Vi är bedrövligt sent ute med nyheten att Sofie Andersson förlängt sitt kontrakt med IBK Dalen. Men så är alltså fallet!

För något år sedan var det en del rykten om en Iksu-övergång för Dalens numera bofasta landslagsback. Så blev dock inte fallet.
Istället har hon etablerat sig allt mer som en av stöttepelarna i Dalens säkra försvarslinje. Hon har ju dessutom fina offensiva egenskaper – inte minst det säkra och finurliga passningsspelet.
Det är med andra ord en viktig nyhet för klubben att hon stannar kvar.

***

En lite färskare nyhet är att Evelina Eriksson förlängt sitt kontrakt med farmarklubben IBF Dalen. Vindelns före detta poängspruta har haft en helt okej debutsäsong med IBF Dalen – som är mer av ett kollektiv än vad Vindeln var.

Den nyblivne tränaren Henrik Vilhelmsson tror att Eriksson kommer att vara bättre tränad nästa säsong och följaktligen en ännu bättre spelare för laget.

Själv kommenterar hon förlängningen av kontraktet så här:

-Jag tycker vi är inne i en bra period just nu. Vi vet att vi kan slå alla lag i serien så jag tror absolut att vi kan vinna resterande matcher. Vi vill avsluta denna säsong på bästa möjliga sätt.  Jag trivs mycket bra i laget och jag tycker det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma även kommande säsong, säger Evelina Eriksson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *