GUIF är seriesegrare!

Med två omgångar kvar så är herrarnas division 2 avgjord. Det efter att GUIF under fredagskvällen åkt till Vindeln och vunnit med 4-9. Segern gör att GUIF, med två omgångar kvar, har ointagliga åtta poäng ner till tvåan Gamla Stan (som i sin tur redan har säkrat sin kvalplats till ettan).

Mot Vindeln fanns lagets främsta spelare i Vindeln-sonen Erik Röring (som firade hemkomsten med att skjuta tre mål i mittakten)  och  prickskytten Emil Olofsson (två mål). Annars var det ett skadeskjutet GUIF som för dagen bland annat saknade Per Beijar, bloggkollega Flinkfelt och Henrik Sjöström.


Erik Röring – piggare under matchen än på bilden.

I kvalet till division 1 väntar K4 IF från Arvidsjaur för GUIF:arna. Kvalet spelas (obegripligt nog) under påskhelgen – under långfredagen spelar man hemma i Sjöfruhallen och annandag påsk spelar man i Arvidsjaur.


GUIF-laget som vunnit herrtvåan. Grattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *