Dalendam och herre förlänger

IBK Dalens damer har förlängt kontraktet med Boden-tjejen Caroline StattinStattin som är inne på sitt andra år i Dalen har den här säsongen skjutit två mål och har totalt sju poäng på 22 matcher.

– Det känns mycket bra att jag bestämt mig för att stanna i IBK Dalen och jag vill verkligen vara med på satsningen som vi gör. IBK Dalen är det bästa för min utveckling och jag längtar verkligen efter att slutspelet ska dra igång, säger Stattin i en kommentar till Dalens hemsida.

Även Urban Karlsson, klubbdirektör och tränare, är nöjd med att Stattin väljer att förlänga sitt kontrakt.

– Att Caroline redan nu väljer att förlänga för att kunna lägga allt fokus på det kommande slutspelet är väldigt glädjande, menar han.

Det nya kontraktet gäller för två år.

***

Simon Sedin har också bestämt sig för att stanna ytterligare två år i Dalens organisation. Den snabbe ytterforwarden med det rappa skottet har skjutit fem mål och har totalt sju poäng i årets Superligan.


Simon Sedin firar ett mål mot Granlo. Repris i nästa omgång?
FOTO: ibkdalen.se

– Allt känns bra med laget, jobbet och föreningen så det känns självklart att jag skall stanna i Umeå och spela med IBK Dalen. IBK Dalen är verkligen rätt förening för mig att fortsätta och utvecklas i, säger Simon Sedin i ett pressmeddelande.

Även här är Urban Karlsson nöjd.

– Det känns väldigt bra att Simon har bestämt sig för att stanna hos oss. Simon har visat under säsongen att han kommer att tillföra mycket till vårt lag i framtiden, säger IBK Dalens klubbdirektör.

***

Kul att både Sedin och Stattin uppenbarligen trivs och tror på Dalens satsningar. Ett fint betyg till organisationen med Urban Karlsson i spetsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *