Gästblogg: Cassandra Edberg

Tredje raka Iksu-segern grejades i tredje perioden då hemmalaget gick från en knapp 3-2-ledning till en Franz Jäger-säker 6-2-vinst.
Julia Nordin och Victoria Wikström gjorde två mål var.
Den sistnämnda tycks vara mindre hämmad av sina skadebekymmer än på flera år och spelet flyter bara på. Det står väl mellan hon och Linus Boström om vilken idrottare som är formstarkast i stan…

Går det som de allra flesta tror blir det Kais Mora i semifinal. Ett lag som man besegrade enkelt i fjolårets SM-final.
– Det vore kul, det brukar bli bra och öppna matcher, säger Sjöström, till kollegan Joakim Bålfors.
– Det känns som en fördel om man får ett riktigt bra lag i semi över fem matcher, då är man bättre förberedd inför en final på en match säger Wikström som tillhörde Iksus bästa tillsammans med Cassandra Edberg, Julia Nordin och Frida Norström.
Den femman har verkligen varit sprudlande bra så här långt in i slutspelet.
***

Passande nog har en ur den formationen tagit på sig att gästblogga lite för vår räkning under slutspelet.

iksu
Cassandra Edberg har gjort diverse inhopp här på bloggen men nu kommer säsongens första.
Passande nog utsågs hon till matchens lirare av just Folkbladet i går kväll.
***

Jag är tillbaka!

Efter fjolårets succé med förhöjda läsarsiffror under slutspelet då jag satte mina spår på denna blogg har jag nu fått fortsatt förtroende även detta slutspel, det tackar jag för!

Slutspelet har dragit igång i full fart och för vår del har det än så länge gått enligt planerna. Kvartsfinalerna mot Falun är spelade och tre raka vinster är gjorda och vi är det första laget som är klara för semifinal, respekt!

För varje innebandyspelare är slutspelet den bästa tiden under säsongen och det är det här man längtar efter.
Det är för slutspelet man sprungit alla intervaller under sommaren, lyft alla vikter och lagt ner all den tid man lagt ner på träning och innebandy. Det är nu man offrar allt, vinsterna blir viktigare och känslorna kring spelet visas.
De flesta spelare känner någon gång under säsongen att man helst av allt skulle vilja lägga klubban på hyllan, men det är kvällar som den igår, då man vunnit med sina kära kamrater och tagit sitt lag vidare till semifinal, som man förstår varför man håller på;

Man älskar det!

/Cassie #91

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *