Ivar: ”Vi är väldigt fokuserade”

Tog ett snack med Dalens back Linnea Ivarsson precis innan de anlände till Västerås. Imorgon kväll smäller det.

– Stämningen är riktigt god på bussen, men samtidigt väldigt fokuserad på många sätt.
Vi vet vad som krävs för att besegra Rönnby och kanaliserar den känslan. Samtidigt är vi några som utnyttjat vår fokusering på skolarbetet och vi anordnade en plugghörna längst bak. Mycket kan man få gjort på E4:an söderut, konstaterar hon.

Efter vinsten i onsdags var det omedelbar omställning som gällde. När det gäller truppen saknas fortfarande Sandra Larsson och .Sofie Andersson på grund av skador.

– Vi ska fortsätta vara avslappnade i spelet framåt och våga vara obekväma med boll samtidigt som vi ska göra vårt stenhårda jobb i försvaret som bara Dalen kan. Orkar vi mota Rönnby imorgon blir det otroligt öppet på söndagens match, säger ”Ivar”.

Personligen trodde jag att denna matchserie skulle vara över i onsdags. Det basunerade jag ut ganska tydligt också. Jag och säkert många med mig fick äta upp det påståendet, åtminstone tillfälligt, då matchserien tog sin vändning efter Dalens seger.

– Underbart att få tysta alla tvivlare, och det var uppenbarligen många. Vi visste att allt låg i våra egna händer och samtliga i laget tog sitt ansvar för att säkra segern. Stämningen är härlig i ”borgen” i Västerås men kan vi vara lika tighta där som hemma och ta det till en femte avgörande så kommer vår hemmaplansfördel ge utdelning, både genom golv och publik, var så säker på det, fastslår hon avslutningsvis.

Imorgon kväll vid 21.00 har vi svaret på om Dalens seminfinalsdröm lever eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *