Cassie: ”Det kommer bli show”

Iksus back Cassandra Edberg har gått från klarhet till klarhet den här säsongen. Under slutspelet gästbloggar hon med spridda skurar här på Innebandybloggen. Här kommer hennes andra inlägg – precis lagom till semifinalernas start.

***

I morgon 15:00 tar vi emot Kais Mora i en första semifinal i IKSU arena och det vill ni in missa!

Det kommer att bjudas på show i morgon och jag utlovar snygga mål.
Mora har världsspelare i Kristofferson, Karlsson och andra spelare, men vi har ett kollektiv som jag tror kommer dra det längsta strået i denna matchserie.

Vi är starkare, snabbare och mer uthålligare än Mora som lag och det ska vi verkligen utnyttja genom att rulla på tre femmor och mala ner motståndet.

Nu i semifinal vet i vad som krävs för att ta oss vidare och nu är det dags att ta fram det.
Vi vet redan nu att det kommer bli tighta matcher där ingen av lagen vill göra misstag för det kommer man att straffas för.

– Sussie (Ekblom) kommer fortsätta täcka skott med ansiktet.
– Vickan (Wikström) kommer vara ett djur, ingen kommer kunna ta av henne bollen.
– Mackan (Marklund) kommer vara en mur i sin stora tröja och latexhandskar.

/ Cassie

2 kommentarer

  1. Det fanns ju en tid när Innebandyförbundets kansli låg på Ankdammsvägen i Solna. Tyvärr är det mycket som hänger kvar från ankdammen. De regler som finns runt kval är ju en. Seriesegrarna ska ju givetvis gå upp direkt. Det är ju otroligt ologiskt och konstigt att Västerbotten bara får kvala med ett damlag och ex Västernorrland/Jämtland med 2. Så får man ju alltid minst ett skitlag i damernas div 1 också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *