Linn & Mr. Instagram är klara!

Så var ytterligare två spelare klara för allstarmatchen den 11 maj.
Den här gången handlar det, precis som rubriken skvallrar, om Kim och Linn Lundström.

***

1

Så här glad blir Linn (längst till vänster) efter uttagningen i Allstarmatchen. 

***

Vi börjar med Linn. Kanonsäsong med Dalen, fortsatt spel i landslaget och nu allstar-matchuttagning. Igen får man säga, trots att hon var bortrest när matchen spelades ifjol och således inte kunde delta.

– Det är skitkul att någonting sånt här händer när allvaret har tagit slut. Det känns inspirerande att få vara med och spela, svarar hon när frågan hur det känns att bli uttagen kommer på tal.

I matchen ställs hon mot sin bror, tillika Dalen-spelaren Kim Lundström, som den senaste tiden varit i ropet på grund av sin aktivitet på Instagram under match. Något hon ser fram emot.

– Ja, som vanligt byggs det kring prestige när det gäller vår familj. Nu ska jag toppa formen och göra mina förberedelser så bra som möjligt – allt för att kunna göra en topprestation på matchen, konstaterar Linn.

Kommer du trycka till Kim lite extra?

– Jag tror inte det fysiska ska vara något problem, speciellt med tanke på hans örhängen och fjolligheter, skrattar Linn.

Linn Lundström är nöjd när hon får höra att hon hamnat i fjolårets vinnarlag, en faktor som hon tror kan komma att fälla avgörandet den elfte maj.

– Jag har förstått att de visst har en ganska bra kille… någon Johan som ska vara ganska bra, skämtar Linn och fortsätter:

– Vi ska bara gå in och ösa, då kommer vi plocka ned det andra laget på jorden igen. Dessutom har Jackes lag allstarmatch-spöket hängande över sig. Vi behöver inte oroa oss, jag tror vi tar det där, säger hon.

En god inställning. För mig som är general manager känns det betryggande.

***.

instakimbi

Lillebrorsan Kim kommer alltså husera i det blåa laget. Sportchef Jakob Arvidsson förklarar sin prioritering.

– Kims PR-kupp ifrån Fyrishov har inspirerat mig. I ”Mr. Instagrams” kontrakt ingår sanslös aktivitet på just Instagram innan, under och efter matchen. Kim är ju dessutom bra på innebandy. Han kan dessutom spela på alla positioner alá Magnus Erlingmark. Skillnaden är att Kim har lite mer hårvårdsprodukter än Magnus, säger Jakob.

Kim själv säger så här om sin medverkan.

– Detta kommer bli stek! Självklart ställer jag upp på allt ni vill. Det lär bli en och annan bild på Instagram, skrattar han.

Han bävar dock inför att möta syrran.

– Det är det absolut tuffaste motstånd man kan få, konstaterar han.

***

Flinkens lag (så här långt): 

Mv: Erik Ställ
B: Robin Nilsberth (ingen intervju gjord än)
Vf: Patrik Svensson
C: Linn Lundström

Arvidssons lag: 

B/C/Vf/Hf Kim Lundström
C: Johan Samuelsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *