Play for Charitys final är här!

Jag sitter för tillfället i samma soffa som jag gjorde lördagen den 2 mars (jag ska givetvis ut i solen så fort detta är färdigskrivet).

Det var den lördagen som jag skrev första inlägget kring Play for Charity.
Då vi publicerade det inlägget hade vi en dröm om att samla in runt 10.000 kronor.

Nu, den 18 maj, när solen skiner som aldrig förr, har innebandy-Sverige tillsammans dragit in ca 70.000 KRONOR!
(Vi återkommer såklart med ett exakt belopp när allt är över).

Det har varit en ära att få följa kampanjens gång. Redan efter någon minut gick Erik Ställ, Thorengruppen, med. Någon timme senare dök det upp ett SMS från ingen mindre än Johan Samuelsson. Efter det rullade saker och ting bara på. Dag tre eller fyra minns jag att det var sanslös aktivitet på Twitter.

Jag vill tacka alla (från världsklass till hobbynivå!) som har varit med och bidragit.
Fantasin bland deltagarna har varit enorm och vi har verkligen lyckats kombinera spelglädje med välgörenhet – vilket var poängen redan från början.

Jag vill också tacka alla som varit med som inte är aktiva själva. Ni har helt enkelt tänkt utanför vår box och hittat andra vägar att gå. Det är ju helt fantastiskt!

***

bild (2)

I dag sätter kampanjen officiell punkt i Stadskyrkan här i Umeå.
Det är som bekant Kulturnatta och en av kollekterna ikväll kommer att gå rakt ner i Play for Charitys kasse. Jag ska också få berätta lite om kampanjen på den sista konserten.
Ni ser kanske vår logga där nere till höger.

Själva ”finalen” kommer att äga rum i samband med den sista konserten av Snowflake Singers.

Även om kvällen blir det officiella slutet på kampanjen så kommer vi ändå hålla kontot öppet till på måndag då banken öppnar. Då går jag, Johan och vår ekonomiske kontrollant Levi Bergström till banken för att föra över alla pengar till det rätta kontot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *