Innebandybloggen går i graven

Tyvärr är rubriken helt sann.
Innebandybloggen kommer inte att fortsätta under säsongen 2013/14.

Detta beror främst på att jag (och Johan) har andra heltidssysslor som gör att vi inte har tid att lägga så pass stor del av vår fritid på att blogga.

För att försöka få ihop en fungerande arbetssituation har jag önskat att få mer ersättning för bloggen för att på så sätt inte behöva jobba mer än 100 % – men tyvärr har mina önskemål inte mötts från VK/Folkbladets sida och då väljer jag att tacka för mig.
Johan kan inte dra lasset på egen hand och därmed finns ingen annan utväg än att lägga ner bloggen.

Bloggen har under åren växt till något mer än en hobby. Den har blivit Sveriges största och mest lästa innebandyblogg.
Och under den gångna säsongen har det varit en hel del runt omkring med Allstarmatchen och Play for Charity som de två största höjdpunkterna.

Man ska aldrig säga aldrig men mycket talar för att detta blir det sista inlägget som skrivs i bloggens historia. Därför vill jag passa på att tacka VK/Folkbladet för ett bra samarbete och jag vill även tacka mina f.d. bloggkollegor Lars Lindberg och Johan Flinkfelt.

Joakim Bålfors och Thomas Konradsson ska också ha cred. De höll liv i bloggen med bravur under mitt sabbatsår.

Lars Lindberg gjorde ett hästjobb och under den tiden tog bloggen fart på allvar.
Hans engagemang och driv gav oss väldigt många nya läsare. Hans energi smittade sedan av sig på mig och med hjälp av Johan Flinkfelt har vi trots Lars frånvaro lyckats hålla samma besökssiffror och en fortsatt hög nivå.

Självklart känns det tråkigt att lägga ner. Samtidigt känns det bra att kunna klappa sig på axeln och konstatera att man lyckats med något bra här i livet.
Vi har skrivit runt 3000 inlägg genom åren och jag vet att många av er läsare har läst de allra flesta inläggen. Det finns med andra ord anledning att tacka det stora läsarantalet för annars hade man ju aldrig orkat köra på.

Innebandy-Umeå, och på senare år även övriga Sverige, har verkligen visat sin uppskattning till bloggen genom ett oerhört trevligt bemötande runt om i hallarna och det är jag väldigt tacksam för!

Man kan ju egentligen hålla på hur länge som helst med ett sådant här inlägg men jag väljer ändå att hålla mig relativt kort. Från vår sida säger vi tack, hej, och lycka till med det kommande innebandy-året – oavsett om du är spelare, ledare, supporter, läktarfikare, etc etc.

Väl mött!

14 kommentarer

 1. Tråkigt,
  Jag har följt bloggen i flera år och då främst den del som handlat om div 2.
  Det har varit en salig blandning mellan intressant humoristiskt och spännande.
  All cred till er som hållit igång bloggen.

 2. en bedrövlig nyhet som inte ska behöva hända då dessa herrar hållit en nivå som man som beslutsfattare bör stötta i alla väder.. gör om gör rätt vk/vf heltidsanställ pojkarna som brinner för detta och låt bloggen snälla få fortsätta!!!

 3. Väldigt konstigt beslut av VK/VF, men man blir väl inte speciellt förvånad med tanke på hur litet sportintresset verkar vara från tidningarnas sida.

 4. Nej, fasen vad tråkigt! Förstår ändå hur ni tänker. Det måste komma ut något mer för att det ska kännas bra att lägga ner all tid på bloggen. Jag hoppas att Innebandybloggen återuppstår någon gång, på något sätt. Det vore ju grymt bra om ni ändå kunde göra en insats för Play for Charity när det närmar sig. 🙂

  Tack för grymt bra läsning och uppdatering under dessa år!
  /en norrlänning i Göteborg

 5. Tråkigt att ni tvingats lägga ner ….
  Men stort tack för alla fantastiska inlägg ni gjort under åren ….Har vart ett sant nöje att följa bloggen…
  Tack !!! Och lycka till i framtiden …:)

 6. Kommer att bli en tråkig vinter utan denna blogg. Och Folkbladet säger att de utökar sportbevakningen. Nu tappar de en av de viktigaste delarna… Hoppas ni kommer tillbaka på ett eller annat sätt, för denna blogg längtade man till.

 7. Tråkigt! Var en mycket läsvärd blogg med kunniga personer bakom.
  Då tackar vi bara för underhållningen och önskar er lycka till framöver!

 8. Väldigt tråkigt att höra ni har gjort ett riktigt kanon jobb och bjudit på riktigt rolig läsning. Hoppas ni startar en egen oberoende blogg och tar reklampengar i lön. För intresset att läsa allt ni skriver finns ju . Därmed har jag läst min sista VK/VF tidning någonsin! Bojkott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *