Alliansens avsaknad av bostadspolitik

Ännu ett bevis på avsaknaden av en bostadspolitik. För att få till stånd byggande av hyresrätter gör man absolut ingenting. I stället så ger man tillstånd att utöka ytan på privatas s.k Friggebodar för att underlätta för privatpersoner att hyra ut och då med marknadshyror. Dubbelbeskattningen av hyresrätter vill man inte ens diskutera. En skatt som gör att man för en normal-trea betalar 2000 kronor mer än vad bostadsrätts- och villaägare betalar. Detta är inget annat än ren diskriminering av dom som bor i hyresrätter och effektivt förhindrar nyproduktion av dessa. Att det inte finns lägenheter att tillgå gör ju att hyrorna skjuter i höjden och allt enligt moderat ideologi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *