Mot nya djärva mål

Trots alliansens dränering av dom gemensamma resurserna (Rot, Rut, jobbskatteavdrag, skattesubventioner till arbetsgivare för unga, alla utförsäljningar och privatiseringar m.m) så har vi i alla fall en socialdemokratisk men dock haltande regering. Miljöpartiet och Vänsterpartiet skall också vara med samt en borgerlig allians och sverigedemokraterna som gör allt för att stjälpa regeringen förslag, så lätt är det inte. Dock är jag imponerad av att det redan har skett en förändring åt rätt håll. Äntligen får pensionärerna den största höjningen hittills samt skattesänkning nästa år. Man avser att få till stånd rättvisa villkor mellan olika boendeformer samt ökar byggandet av hyresrätter. En värdig A-kassa m.m. Vi går i alla fall sakteliga åt rätt håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *