Den moderata retoriken

Den moderata Lyckseledrottningen förfasar sig över LO och den socialdemokratiska retoriken. Anledningen till detta är att LO anser att en utökning av RUT-tjänster är en fördelningspolitisk märklig åtgärd. Hon tycker att den socialdemokratiska retoriken härstammar från 30-talet.Tycker hon då att en rättvis fördelningspolitik är  att gå tillbaka till 30-talet?  När det gäller den moderata retoriken så har girigheten dessutom utökats väsäntligt sedan den tiden. När det gäller utnyttjande av RUT-tjänster så ligger t.ex Malå i bottenskiktet medan Danderyd leder ligan. RUT och ROT är ingenting annat än skattesubventionering till privata tjänster och byggnationer. Moderaterna är inte främmande för att skattesubventionera till sig själva. Sjuka, arbetslösa, låginkomsttagare är ointressanta för moderaterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *