RebelMouse samlar din sociala närvaro

[dagens musiktips]

Världen är full av smarta tjänster som man inte orkar varken utvärdera eller hoppa på, men ibland springer man på lite snyggare saker som man kanske orkar hålla igång. RebelMouse är eventuellt en sådan tjänst. I varje fall värd att kika på för att se om du kan hitta något smart behov.

Skärmavbild 2013-03-22 kl. 12.38.33

På ett snabbt sätt samlar den helt enkelt ihop dina sociala flöden, såsom Twitter. Facebook, Flickr, Instagram och Google+, se mina flöden nedan.

Skärmavbild 2013-03-22 kl. 12.47.32

Men en annan finess, som kanske kan bli användbar för företag, är att man enkelt kan skapa utsökningar på en eller flera taggar man har använt. T ex har jag gjort en utsökning på Plakats användning av taggen #webbdagarna på Twitter. blir en ganska fin sammanställning av vad vi twittrade om när vi var där nere.

Skärmavbild 2013-03-22 kl. 12.53.44

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men för många företagare börjar det snart bli läge att hitta smarta tjänster som samlar alla de sociala flödena på ett ställe där man kan överblicka och skapa sökningar för visning mot utvalda besökare. Kanske kan RebelMouse bli just den räddaren i nöden? Testa gärna och dela med dig av dina erfarenheter i kommentarer eller på Twitter.

/ @jmjobring

Detta är blogginlägg 59 i mitt försök att blogga 100 dagar i rad tillsammans med ett gäng andra bloggare i Sverige under taggen #blogg100. Läs mer här.

Jag samlar alla [dagens musiktips] i en Spotifylista som du hittar här: Social maskommunikation #blogg100. Idag lyssnar vi på Maria Eriksson från The Concretes och fina låten ”Stjäl det du behöver”. Hon spelar dessutom på Klubb Lennart i afton. Ses vi där?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *