Kollar du Facebook i telefon 14 gånger om dagen?

[dagens musiktips]

Enligt en undersökning i USA kollar vi Facebook från telefonen runt 14 gånger per dag. I varje fall enligt en undersökning som sajten Mashable refererar till idag. Man har kollat 7.446 iPhone och Android användare mellan 18 och 44 år under en vecka i mars. Och det ska sägas att det var Facebook som har beställt undersökning, men lite sanning lär det nog finnas i siffrorna.

Snittet var alltså att kolla 13,8 gånger per dag i två minuter och 22 sekunder varje gång. 79 % av de undersökta kollade sin telefon inom 15 minuter från det att de hade vaknat upp. Annars visar det som vanligt att Facebook-toppen finns på kvällen innan vi går och lägger oss.

FB_telefon

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men det känns som att vi borde våga kasta in lite underhållande information från våra företag i den där halvtimmen vi stirrar på Facebook i telefonen varje dag. Så många vänner som skriver roliga statusuppdateringar har vi väl ändå inte, eller?

/ @jmjobring

Det här är inlägg 65 i mitt försök att blogga i 100 dagar tillsammans med ett gäng andra bloggare under taggen #blogg100, mer statistik hittar du här.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *