När Twitter tar klivet ut ur det digitala

[dagens musiktips]

Vad händer när det digitala blir fysiskt? Twitters englandskontor har skapat små fåglar som hoppar ut och kvittrar när någon interagerar med twitterflödet kopplat till holken i fråga, se filmen här.

Skärmavbild 2013-04-22 kl. 20.57.34

Just det här verkar vara ämnat att tillverkas i väldigt begränsad skala för Twitters största och bästa kunder i Storbritannien. Men tanken på att koppla ihop det digitala med det fysiska är förstås intressant. Tänk att ha en sådan här stående på disken på ditt kafé. Nog skulle en och annan twittra till dig för att få den att röra på sig?

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men trivialiteten tar ofta plats i närheten av våra hjärtan. Och det kanske vi inte ska förakta. Vi kanske helt enkelt ska omfamna det och se hur vi kan använda det för att stärka vår affär?

Det här är inlägg 90 i mitt försök att blogga i 100 dagar tillsammans med ett gäng andra bloggare under taggen #blogg100, mer statistik hittar du här.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *