Visit Umeå tävlar med appen Foap

[dagens musiktips]

Blir lite glad av att se att Visit Umeå har anammat appen Foap för sin fototävling. Appen Foap är en svensk skön idé om att vi ska förvandla vår smarttelefonsbilder till pengar. Har skrivit om den tidigare här i Bostadens tidning ”Hej” och här. Foap vill helt enkelt koppla ihop företag och organisationer som behöver bilder med alla oss som går runt och plåtar med våra mobiler.

foap_umea_1

Och nu har utmanar alltså Visit Umeå oss att dela med oss av våra favoritplats i Umeåregionen, se reglerna nedan. Du kan vinna mellan 450 till 150 fina dollar.

Skärmavbild 2013-04-27 kl. 12.54.29

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men jag tycker det är vaket av Visit Umeå att testa lite nya grepp, jag kanske också ska påpeka att jag ej har varit inblandad i att ta fram tävlingen. Utmaningen är förstås att det är några steg innan man kan delta – installera appen, om man inte har den, skapa ett konto och ladda upp sina bilder, sedan måste man också betygssätta fem andra bilder för varje egen bild man laddar upp – men å andra sidan är ju belöningen hyfsad. Och om inte Visit Umeå belönar dina bilder finns det ju en chans att någon faktiskt vill köpa någon av dina bilder. Så, in och tävla nu!

/ @jmjobring

Det här är inlägg 95 i #blogg100, jag har alltså snart bloggat i 100 dagar tillsammans med ett gäng andra bloggare under taggen #blogg100, mer statistik hittar du här. Fem dagar kvar…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *