Jag gillar inte hundar


Jag har fram till ett par år sedan trott att jag tycker om hundar, men det gör jag inte har jag nu konstaterat. De skitar ner, dreglar och förstör saker.

Det som stör mig mest är att de ska hoppa på mig hela tiden. Träffar jag en hund, oavsett storlek, som jag ska hälsa på så hoppar den på mig och skitar ner mina kläder. Jag vill inte det! Eftersom jag har trott att jag tycker om hundar så har jag år efter år fortsatt att hälsa på dem och de har straffat mig med smutsiga kläder. Nu har jag slutat titta på dem när jag hälsar på deras hussar och mattar, och då stör de mig i mindre utsträckning.

Efter en närmare analys så är det egentligen inte hundarnas fel. Det är ägarna som har dålig pli på sina bästa vänner. Så – egentligen är det dessa hundägare jag inte tycker om. Det är ju ändå hundägarens ansvar att se till att deras djur inte hoppar på någon över huvud taget. Hallå – gå en kurs! Dagens tips.

Min syster och svåger har skaffat en dvärgschnauzer. Svante. Han är gudomligt söt, och kommer självklart att bli en väluppfostrad, välartad familjemedlem. Egna hundar, andras jyckar, du vet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *