En främlings stöd


Jag kollade igenom mina bilder som jag har i min Iphone. I bland kan det kännas som om livet bara rullar på och alla dagar är lika. Men när jag tittar på bilderna så ser jag en massa roliga saker som jag gjort. Jag ser glada barn och fantastiska ögonblick, och det gör mig lite lycklig.

För ett par år sedan, när mitt liv var väldigt upp-och-ner, var jag på stan med en kollega. Vi passerade en stor marmorpelare utanför ett hotell och där satt de här små lapparna. Jag tvärstannade. ”Det är ett tecken!” utropade jag. Det kändes som om lapparna talade direkt till mig och de kunde inte ha dykt upp mer lägligt. Min kollega fattade ingenting och tyckte inte alls att det var ett tecken. Kanske var han inte i behov av en främlings stöd. Men det var jag, och jag är fortfarande lite förundrad över lapparna. Jag tackar den fina människa som utan att veta det stärkte mig då.

3 kommentarer

  1. Häftigt när man är mitt i upp och ner och det dyker upp något som man känner att detta är riktat till mig ! Ha en fortsatt fin måndagskväll !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *