Det brummar som en humla i mitt bröst


Har ni hört att Ernst egen tidning kommer ut i november?

Jag har funderat lite kring denna man. Finns han på riktigt liksom? Han är fantastisk på att baka, snickra, inreda, sjunga, designa, laga mat, sy och en massa annat. Jag såg honom på Formexmässan i augusti, men jag vågade inte prata med honom. Det blev för stort! Han är overklig and I’m a big fan. Tidningen kommer i min brevlåda snart.

5 kommentarer

  1. Håller med dig, han verkar för bra för att vara sann och skulle man få pratar med honom skulle jag nog börja svamla… fast jag undrar om när du såg honom – hade han skor??

    • Hahahaha! Jag tror han hade skor, men jag är inte riktigt säker. Blev så till mig när jag såg honom att jag glömde se efter.

  2. Lär längtar som satan! Känner att jag måste svära lite efter dagens Gudstjänst… Har höga förväntningar på Ernst och hans tidning. Tills dess frossar jag i andra juliga tidningar…porr, julporr! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *