In under kjolen bara

Jag såg delar av JVM-finalen som visades på tv i lördags. Jag kan inte påstå att hockey hetsar upp mig speciellt mycket, men när det är vm-final så kan jag offra mig.

Det som jag fann väldigt intressant var att det fanns cheerleaders på plats. Tjejer som stod och dansade med sina pom-poms i takt med musiken. Det som jag fann alldeles extra intressant var att det vid ett tillfälle zoomades in på en av tjejerna. Hon stod välsminkad, som sina vänner, i en trapp på läktaren och dansade, iklädd sin lilla trikådräkt med minimal kjol. När kameran zoomade in, underifrån, så hamnade man som tv-tittare i ett ögonblick under kjolen på flickan. Nämen hoppsan!

Nu blir jag så där vansinnigt trött igen. De unga männen på isen slogs för sin guldmedalj. Det var en kamp på liv och död. De unga kvinnorna dekorerade läktaren så vackert med sina arm- och bensnurr, och dessutom en liten trosvisning på det. 2013. Verkligen?

Undrar hur det ser ut när tjejer spelar hockey. Vilka snurrar sina pom-poms på läktaren då?

4 kommentarer

  1. När jag spelade rugby för Exiles för några år sedan så hade herrlaget alltid cheerleaders på sina matcher, men de kom aldrig på våra. Trots att de ”tillhörde” hela klubben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *