Hemma hos mina tv-kompisar


Ibland, när jag följt en tv-serie länge, så känns det som om jag är kompis med huvudrollsinnehavarna. Speciellt om jag ser en hel box, som den här. Den börjar ha några år på nacken, men håller än. Jag tycker det är kul att se hur Carrie, Samantha, Charlotte och Mirandas kläder från sent 1990-tal inte alls känns särskilt daterade. Det är bra jobbat.


Illustration: Iñaki Aliste Lizarralde

Det känns som om jag varit hemma hos Carrie Bradshaw eftersom jag sett hennes hem så ofta på tv. Därför tycker jag det är roligt att studera ritningen.

den här hemsidan finns skisser över fler hem som du kanske känner igen. Ta en titt hemma hos Chandler, Joey, Rachel och Monica, Fraiser, Jerry Seinfeldt med flera.

1 kommentarer

  1. Pingback: Helt förälskad i magin | Johanna Kaffepanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *