Kostymer och stora plymer

MR_SELFRIDGE_GENERICS_12.JPG
Foto: Svt

Egentligen är jag inget stort fan av kostymdrama. Jag skulle verkligen vilja gilla serier som Downton Abbey och alla de där Jane Austen-filmerna men näe. Jag vet inte vad det är. Jag är ju egentligen väldigt intresserad och fasinerad av hur människor levde in the good old days. Ta bara Hallwylska palatset i Stockholm där jag varit jättemånga gånger. Ett fantastiskt museum som var Wilhelmina von Hallwyls hem vid förra sekelskiftet.

Dra då på trissor när jag kan konstatera att den nya serien Mr Selfridge på Svt är himla bra! Historien om mannen som kom till London och öppnade det storslagna varuhuset. Jag har sett första avsnittet och längtar till lördagens nummer två. Missade du första så kan du se det här. Du har två dagar på dig. Skynda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *