Allt på en tallrik

1-Antikmässan 009
Det är nåt med svenskar och smörgåstårta, för när det serveras smörgåstårta då är det fest. Jag har aldrig förstått det där. Vad är det för gott med att blanda allt du har i kylskåpet på en macka? Leverpastej, ost, skinka, ägg, gurka, majonäs och lite cocktailbär på samma smörgås – blä!

Samma sak är det med pizza. Det ska blandas ingredienser hej vilt och jag har aldrig riktigt gillat det. Äter jag pizza så gör jag den själv. Härom dagen gjorde jag en med chevre, tomat, kronärtskockshjärtan, champinjoner, solroskärnor, honung och rucola. Det blev gott. Tur att man kan välja.

6 kommentarer

  1. Jag tänker: What’s not to like!
    Du skulle pröva ett vegetariskt smörgåstårterecept som jag har. Det är hejdvild blandning, så kan hända att du inte kommer att gilla. Men värt ett försök!

  2. Smørgåstårta – det har vi ikke i Norge , så det vet jeg ikke 🙂
    men pizza er absolut best hjemmelaget , med den man selv vil ha oppå 🙂

    Takk for masse inspirasjon , og flotte innlegg 🙂

Lämna ett svar till Villblomsten Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *