Så en liten gräsmatta inne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Snart är det påsk! Tjohooo! Det betyder att våren måste komma snart på riktigt. Förra året hade jag ”Johannas påskpyssel” i Folkbladet, och jag tänkte lägga ut tipsen här på bloggen som en favorit i repris.

Här är ett gammalt beprövat och uppskattat påskpyssel. Det är något visst med att så frön i jorden och se hur det börjar gro och växa. Det här dekorationsgräset tar ungefär en vecka på sig att bli fyra centimeter högt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi planterade bland annat i tomma äggskal som storasyster och lillasyster ritade ansikten på. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Gräset blev fint hår som friserades.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi sådde också i muggar och skålar. Låt fantasin flöda och dekorera precis som du vill. Gör ett kycklingland, blanda med blommor, bombardera med färgglatt godis eller gör ditt eget Blåkulla.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lillasyster gick all in med fjädrarna. Är det påsk så är det.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Storasyster gjorde ett litet bo till sitt ägg.

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *