Gamla använda trasor passar bäst

etsy
Foto: Etsy.com

Jag var på stan i lördags. Jag behöver verkligen köpa nya kläder. Du vet, vanliga kläder att ha på sig en vanlig dag. När jag gick runt där bland klädkedjornas reklamskyltar och drivor av plagg så fick jag svårt att andas. Jag vill inte ha på mig de här kläderna! Jag mår illa av att de ser likadana ut, är massproducerade, dålig kvalitet och allmänt tråkiga. Var ska jag handla egentligen? Jag åkte hem och loggade in på internet istället.

Har ni kollat runt på Etsy någon gång? Här finns så mycket fint att favoritmappen fylls på ett kick. Jag älskar att klicka runt bland vackra 40- och 50-talsblåsor som burits på en amerikansk bal eller fest. Som den på bilden. Visst blir man glad! Men när jag handlar här är det mest 80-talsklänningar som åker ner i cyberkorgen faktiskt. De är inte så dyra, inte så ömtåliga och ofta väldigt roliga. Kolla till exempel in den här, här och här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *