När det bara är meningen

2-mycket i maj 094
När jag var på Antikmässan i februari fanns Carlson Art där och visade samtida konst i en monter. Jag och min syster fick en liten privatlektion i vad man ska tänka på när man köper samtida konst. Vi tittade på tavlorna som fanns på plats och jag fastnade så för den här av Lennart Olausson. Vissa motiv talar till mig och jag kan inte förklara varför. Flickan på bilden såg precis ut som min Liv. Min syster sa: ”Men ser du inte vad den heter! ’Liv springer'”4-mycket i maj 099
Ja, då var det ju liksom bara ment to be. Egentligen var det oljemålningen jag stod och beundrade. Den gick loss på 80 000 och det kände jag inte att jag kunde hosta upp, så jag köpte det grafiska bladet. Nu hänger hon på min sovrumsvägg, min fantastiska springande Liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *