Grannlåt i ram

1-smycken 003
Jag har haft mina broscher på en hylla i badrummet där det blivit mer och mer rörigt, så jag tänkte att jag skulle komma på en smart förvaring för juvelerna. Det fick bli en gammal tavelram där jag tog bort glaset, sedan satte jag fast vitt linnetyg på ramens baksida och sedan en bit av en spetsgardin på det. Tadaaa. Tygerna fäste jag genom att sonika tejpa fast dem på baksidan. Snabbt ska det gå.2-smycken 005
Mitt senaste tillskott till samlingen är vintagebrorschen med strass och pärla. Den köpte jag på KjällbergElmberg för en hundring. Riktigt tjusig. De tre hårspännena till vänster inspirerade av 1920-talet är nytillverkade och köpta i New York. De andra två broscherna på bilden har jag skrivit om förr här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *